Tijd voor uw onderneming

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Administratiekantoor Bakkers biedt een compleet administratief dienstenpakket, afgestemd op uw behoefte. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij hun dagelijkse administratie. Zoals u waarschijnlijk als ondernemer al wel gemerkt heeft, neemt het voeren van een administratie en alles wat daar bij komt kijken veel kostbare tijd in beslag. Tijd die u beter kunt besteden aan uw onderneming en uw klanten.

business_accounting_1
We helpen u grip te hebben op financieel en organisatorisch vlak. Als administratie- en belastingadvieskantoor bieden wij praktische ondersteuning bij voor de hand liggende zaken als de salarisadministratie, fiscaal en bedrijfseconomisch advies. U krijgt van ons altijd snel een antwoord op uw vragen. Niet in een ingewikkeld verhaal, maar gewoon zoals het is, duidelijk, simpel en rechtdoorzee.

Wij werken met de meest moderne softwareoplossingen van onder meer Snelstart®, waarbij de samenwerking met u ons uitgangspunt is. Als klant van administratiekantoor Bakkers bent u verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten. Mochten er zeer specialistische vragen op uw pad komen, dan kunnen we altijd ons uitgebreid netwerk inschakelen. Zo kunt u zich volledig richten op ondernemen omdat wij ons richten op uw financiële positie, zowel zakelijk als privé.

NOABOp al onze diensten zijn de algemene voorwaarden, zoals opgesteld door de NOAB van toepassing. Download hier onze algemene voorwaarden.