Betrouwbaar & accuraat

Als ondernemer wilt u ondernemen. U moet voor uw belastingaangiften, jaarrekeningen en dagelijkse administratie kunnen bouwen op een administratiekantoor die dat helemaal in de vingers heeft. Die expertise en kennis heeft Administratiekantoor Bakkers. En uiteraard wordt onze kennis continue actueel gehouden. Het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) is hiervan het bewijs.

Wij kunnen de bedrijfsadministratie van zeer uiteenlopende bedrijven uit handen nemen: zzp’er, eenmanszaak, vof en BV. Wij houden daarbij continu rekening met de wensen en de specifieke omstandigheden van onze klanten. Zo zijn veel ondernemers gewend om hun administratie in de avonduren te doen. Voor vragen over de boekhouding zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Wij zeggen wat wij doen én wij doen wat wij zeggen. Wij kiezen daarom voor een persoonlijke aanpak. Administratiekantoor Bakkers richt zich hoofdzakelijk op de regio Langstraat: Waalwijk, Tilburg, Kaatsheuvel, Loon op Zand en Sprang Capelle. Wij zetten graag een stap extra en kijken verder dan alleen de cijfers. Als dit is wat u verwacht van een boekhouder of accountant, staan wij graag voor klaar!