Zodra u werknemers aanneemt, wordt uw administratie een stuk uitgebreider. Juist in de loon- of salarisadministratie vinden jaarlijks zoveel veranderingen plaats welke vaak moeilijk zijn bij te houden.

Contacten met de Belastingdienst en UWV kosten een hoop tijd. En werknemers willen hun loonstrookjes op tijd en zonder fouten ontvangen. Wij verzorgen daarom ook complete loonadministraties inclusief alle externe contacten.

Periodiek, meestal maandelijks, moet u salarisberekeningen maken en aangifte loonheffingen doen. U levert ons de variabele gegevens aan, zoals aantal gewerkte dagen/uren en uit te betalen vergoedingen. Vervolgens voorzien wij u van loonspecificaties, betaallijsten, loonjournaalposten en aangiftes loonheffingen. Jaarlijks versturen wij de gegevens aan de Belastingdienst/UWV en de jaaropgave voor het personeel.

Loonadministraties worden bij ons berekend op basis van een bedrag per werknemer per loonronde. U betaald dus alleen voor het aantal loonberekeningen per loonronde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *